Semester-rea!

Har ni planerat sommarsemestern än? Det börjar bli hög tid nu! Som ett specialerbjudande för er bloggläsare, erbjuder vi nu 30% på veckohyran till den som bokar sin sommarvecka hos oss på Jungbo Gård och uppger koden "sommarliv" vid bokningen. Erbjudandet gäller t o m 15/4-10, och valfri sommarvecka under 2010, dock ej vecka 24, eftersom vi ska ha ett specialpaket tillgängligt den veckan. 

Det betyder att ni får hyra Drängstugan med fyra bäddplatser och självhushåll för endast 3000:- för en vecka. För den större familjen finns det möjlighet att låna spjälsäng eller hyra två extrasängar till.



Här omkring Enköping finns en massa skoj på rimligt avstånd; sagolika stränder kring Mälaren, pampiga slott, härliga hästar, mysiga muséer, prydliga parker och inte minst en massa bus för barnen. Stugan är en liten sjuttonhundratalsstuga som vi renoverat varsamt. Den är full av frid och sommarkänsla och ligger avskilt på tomten med två egna uteplatser och grillmöjligheter, bara ett par meter från hästhagen. Den som har egna djur att ta med får gärna göra det; både hund, häst, katt och smådjur går fint.

Boka nu, på telefon 0171-413070 eller på e-post info - a - jungbo.se!

Visst vill du äta frukost med den här utsikten i sommar?

 


Kommentarer
Postat av: Paula

Vet du, det skulle jag verkligen vilja!Just i sommar lär det vara kört, men jag håller tummarna för att kunna ta ut semester nästa sommar och då minsann :) Helt ljuvligt verkar det iallafall vara.

2010-04-29 @ 10:55:03
URL: http://piffochpasta.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0