Vårens rosa

Visst är det sådär vårljuvt med skirt rosa?



De rosa örhängena är i silverfoil, det är alltså silverfolie på insidan av hålet, det är därför de skimrar och glittrar lite extra. Metallen är nickelfri smycketsmetall som är guldpläterad. Beställer du dem här kostar de 60:- inklusive frakt och organzapåse, erbjudandet gäller t o m 10-04-30. Svara här eller mejla på info-at-granntanten.se (och byt -at- mot @ förstås).

 


Äntligen kom solen tillbaka!

Jag hade verkligen tänkt skriva ett härligt nu-är-nog-våren-här-ändå-inlägg - och då slog snöstormen till med full kraft. Snacka om att luften verkligen gick ur! Men nu är solen tillbaka och det har plaskat behagligt utomhus hela dagen. Förmodligen behöver man gummistövlar för att ta sig till höns och brevlåda nu, gården är inte som vackrast just i islossningen...

Men vackert ljus blev det och då var det dags att fota mer till Granntanten. Snart hoppas jag ha fått fason på sajten så vi kan ha premiär med webbutiken! Tills dess får ni kika lite på en del av det jag fotade idag, först ut är ett favoritarmband; Oliv.



Oliv är gjort av gyllene olivgröna sötvattenspärlor i formen "potatoe" som är lite ojämna och ovala. På min skärm ser det gul-guldigare ut än i verkligheten - kanske ser det grönt ut på din? I verkligheten är det ingen diskussion om att det är grönt, det är mer en diskussion om vilken grön. De små silverpärlorna är av tibetsilver och övrigt är silverpläterat. Armbandet mäter 21-26 cm, beroende på var man fäster lobsterlåset i förlängningskedjan. Det kostar 99:- och beställer du här eller via mejlen info -at- granntanten.se (byt ut -at- mot @) så bjuder jag på frakt och organzapåse att förvara det i. Erbjudandet gäller till 30/4-10 och det finns bara ett exemplar av armbandet.

Aqua

Granntantens hemsida är på gång, och ni ska få lite provsmak medan ni väntar på att den blir klar...



Aqua är ett tvåradigt, flätat halsband i glas och silverpläterat. Det är 45-51 cm långt beroende på var i förlängningskedjan man hakar i låset - en längd som passar de flesta. En del av pärlorna har så kallad AB-lyster; aurora borealis - regnbågen - och det gör att halsbandet skimrar lite extra sommarfräscht.

Halsbandet kostar 200:- inklusive frakt och då är det packat i en liten fin organzapåse. Är du intresserad så kommentera här eller mejla info-at-granntanten.se (ersätt -at- med @) så blir det ditt!

 


Känner du hur det doftar vår?

 Om du inte hör till dem som kroknar komplett när våren kommer, så hör du förmodligen till dem som känner livet kvillra i kroppen nu. Det skaver i gamla vinterkläder och både kropp och själ ropar efter nytt.

Här kommer nytt!

I sommar öppnar Granntantens webshop med hantverk av olika slag; unika smycken i sötvattenspärlor, glas och metall. Och här och nu nyöppnar Sommarliv från Jungbo Gård!

Välkommen med på resan in i sommaren!


RSS 2.0